Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over coronavirus (14 oktober)

Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over coronavirus (14 oktober)

Kijk LIVE: Kamer krijgt <em>update van RIVM en LNAZ</em> over coronavirus (14 oktober) Hierboven kun je op 14 oktober vanaf 09.30 uur de NOS-livestream met de briefing voor de Kamer over het coronavirus bekijken. Bekijk ook Samenvatting persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (video) Bekijk deze video » Vandaag wordt de Kamer weer geïnformeerd over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. Ernst Kuipers (voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg) neemt het woord in deze briefing. Ook Karina Raaijmakers (directeur Toezicht & Handhaving bij de Nederlandse Zorgautoriteit) geeft een uitgebreide update. Ook Jaap van Dissel aan het woordOok komt Jaap van Dissel (directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM) langs om de Kamerleden te informeren over de laatste ontwikkelingen. Hij zal aanwezig zijn van 12.00 tot uiterlijk 13.00 uur. Gisteren werden er door premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge nog nieuwe strenge maatregelen aangekondigd, aangezien het aantal coronabesmettingen in Nederland snel oploopt. Bekijk hierboven LIVE de update van het RIVM en LNAZ aan de Kamer over het coronavirus. Hier kun je de laatste persconferentie over het coronavirus van 13 oktober terugkijken. Ernst Kuipers over druk op de zorg: "Dit moet ombuigen" (De Vooravond) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Jort Kelder over politieke afwegingen in de coronacrisis Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over coronavirus (14 oktober)

Hierboven kun je op 14 oktober vanaf 09.30 uur de NOS-livestream met de briefing voor de Kamer over het coronavirus bekijken.

Vandaag wordt de Kamer weer geïnformeerd over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. Ernst Kuipers (voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg) neemt het woord in deze briefing. Ook Karina Raaijmakers (directeur Toezicht & Handhaving bij de Nederlandse Zorgautoriteit) geeft een uitgebreide update.

Ook Jaap van Dissel aan het woord
Ook komt Jaap van Dissel (directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM) langs om de Kamerleden te informeren over de laatste ontwikkelingen. Hij zal aanwezig zijn van 12.00 tot uiterlijk 13.00 uur. Gisteren werden er door premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge nog nieuwe strenge maatregelen aangekondigd, aangezien het aantal coronabesmettingen in Nederland snel oploopt.

Bekijk hierboven LIVE de update van het RIVM en LNAZ aan de Kamer over het coronavirus. Hier kun je de laatste persconferentie over het coronavirus van 13 oktober terugkijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over coronavirus (14 oktober) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen