Jinek gemist? André van der Toorn over zijn carrière als Dokter Flippo

Jinek gemist? André van der Toorn over zijn carrière als Dokter Flippo

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 13 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Jaren geleden was heel Nederland in de ban van de Flippo’s. André van der Toorn haalt herinneringen op bij Jinek, want hij speelde destijds de immens populaire rol van Dokter Flippo.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? André van der Toorn over zijn carrière als Dokter Flippo Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 13 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe trend op TikTok: primitief ASMR koken in het bos (video) Bekijk deze video » Jaren geleden was heel Nederland in de ban van de Flippo’s. André van der Toorn haalt herinneringen op bij Jinek, want hij speelde destijds de immens populaire rol van Dokter Flippo. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? André van der Toorn over zijn carrière als Dokter FlippoJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? André van der Toorn over zijn carrière als Dokter Flippo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen