Diederik Gommers krijgt ‘hoop shit’ over zich heen op Instagram: ‘Jammer’ (video)

Diederik Gommers krijgt ‘hoop shit’ over zich heen op Instagram: ‘Jammer’ (video)

Diederik Gommers wordt door velen geprezen om zijn optredens om het coronavirus te bestrijden. Met hulp van Famke Louise zette hij een Instagram-account op, maar de IC-arts krijgt niet alleen maar positieve reacties. “Wat ik wel merk op Instagram, je moet het allemaal niet lezen want je krijgt ook wel een hoop shit over je heen. Dat vind ik wel jammer, maar ja het is niet anders.”

Gommers houdt mond pas als virus onder controle is
Gommers krijgt naar eigen zeggen regelmatig te horen dat hij zijn mond moet houden. “Ik houd mijn mond op het moment dat we met elkaar het virus onder controle hebben”, zegt hij bij Q Music tegen Mattie Valk. “Wetenschappelijk maken we gigantische stappen, daar ben ik echt trots op. Nu moeten we nog even met elkaar zorgen dat het virus minder voorkomt.”

Bekijk de Q Music-video met het verhaal van Diederik Gommers over Instagram hieronder.

<em>Diederik Gommers</em> krijgt ‘hoop shit’ over zich heen op Instagram: ‘Jammer’ (video) Diederik Gommers wordt door velen geprezen om zijn optredens om het coronavirus te bestrijden. Met hulp van Famke Louise zette hij een Instagram-account op, maar de IC-arts krijgt niet alleen maar positieve reacties. “Wat ik wel merk op Instagram, je moet het allemaal niet lezen want je krijgt ook wel een hoop shit over je heen. Dat vind ik wel jammer, maar ja het is niet anders.” Bekijk ook Jinek gemist? Famke Louise wil "SO" van Diederik Gommers voor Instagram-account Bekijk deze video » Gommers houdt mond pas als virus onder controle isGommers krijgt naar eigen zeggen regelmatig te horen dat hij zijn mond moet houden. “Ik houd mijn mond op het moment dat we met elkaar het virus onder controle hebben”, zegt hij bij Q Music tegen Mattie Valk. “Wetenschappelijk maken we gigantische stappen, daar ben ik echt trots op. Nu moeten we nog even met elkaar zorgen dat het virus minder voorkomt.” Bekijk de Q Music-video met het verhaal van Diederik Gommers over Instagram hieronder. Diederik Gommers wil volledige lockdown in strijd tegen coronavirus (video) Bekijk deze video » Diederik Gommers: "2000 mensen op IC eind november als we zo doorgaan" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Diederik Gommers krijgt ‘hoop shit’ over zich heen op Instagram: ‘Jammer’ (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV