Geert Wilders en Farid Azarkan stevig in de clinch: "Relax een beetje!" (video)

Geert Wilders en Farid Azarkan stevig in de clinch: "Relax een beetje!" (video)

Geert Wilders heeft veel ophef veroorzaakt met zijn tweets over de oververtegenwoordiging van allochtonen op de intensive cares, terwijl ze zich niet aan de regels houden. Uiteraard stond Farid Azarkan van DENK vooraan om zijn electoraat te verdedigen en de PVV-leider eens flink door de mangel te halen.

<em>Geert Wilders</em> en Farid Azarkan stevig in de clinch: &quot;Relax een beetje!&quot; (video) Geert Wilders heeft veel ophef veroorzaakt met zijn tweets over de oververtegenwoordiging van allochtonen op de intensive cares, terwijl ze zich niet aan de regels houden. Uiteraard stond Farid Azarkan van DENK vooraan om zijn electoraat te verdedigen en de PVV-leider eens flink door de mangel te halen. "Relax een beetje!"Nadat Azarkan klaar is met zijn furieuze betoog, kiest Wilders een bijzondere toon. "Relax een beetje!" roept hij naar de voorman van DENK. "Ik benoem de feiten," aldus Wilders. Hij haalt ook uitspraken van Nederlandse moslims aan, die vinden dat Allah belangrijker is dan "wie dan ook". De andere fractievoorzitters hebben echter ook geen goed woord over voor de uitspraken van Wilders. "U bent zelf het probleem!" vindt Lilian Marijnissen. Bekijk de beelden van Geert Wilders en Farid Azarkan hierboven. Bekijk ook Arnon Grunberg: "Geert Wilders levert hier smerige streek" (Op1) Bekijk deze video » Video: veel coronapatiënten op IC hebben migratieachtergrond Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders en Farid Azarkan stevig in de clinch: "Relax een beetje!" (video)

"Relax een beetje!"
Nadat Azarkan klaar is met zijn furieuze betoog, kiest Wilders een bijzondere toon. "Relax een beetje!" roept hij naar de voorman van DENK. "Ik benoem de feiten," aldus Wilders. Hij haalt ook uitspraken van Nederlandse moslims aan, die vinden dat Allah belangrijker is dan "wie dan ook". De andere fractievoorzitters hebben echter ook geen goed woord over voor de uitspraken van Wilders. "U bent zelf het probleem!" vindt Lilian Marijnissen.

Bekijk de beelden van Geert Wilders en Farid Azarkan hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders en Farid Azarkan stevig in de clinch: "Relax een beetje!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen