Hart van Nederland: dader mishandeling buschauffeur aangehouden in Amsterdam

Hart van Nederland: dader mishandeling buschauffeur aangehouden in Amsterdam

Vorige week ontstond er grote verontwaardiging in Nederland na gelekte beelden van de zware mishandeling van een buschauffeur. De dader kon vluchten, maar is nu alsnog in de kraag gevat door de politie van Amsterdam. Een woordvoerder van de politie geeft ook een update over de gezondheid van de buschauffeur, die in het ziekenhuis belandde.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: dader mishandeling buschauffeur aangehouden in Amsterdam Vorige week ontstond er grote verontwaardiging in Nederland na gelekte beelden van de zware mishandeling van een buschauffeur. De dader kon vluchten, maar is nu alsnog in de kraag gevat door de politie van Amsterdam. Een woordvoerder van de politie geeft ook een update over de gezondheid van de buschauffeur, die in het ziekenhuis belandde. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Ferdinand Grapperhaus woedend om mishandeling buschauffeur: "Schandalig" (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: buschauffeur mishandeld om aanspreken mondkapjesplicht Bekijk deze video »
Misdaad :
Hart van Nederland: dader mishandeling buschauffeur aangehouden in AmsterdamPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: dader mishandeling buschauffeur aangehouden in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier