Zien: onbeschofte Maxim Hartman afgemaakt door sidekicks Wilfred Genee

Zien: onbeschofte Maxim Hartman afgemaakt door sidekicks Wilfred Genee

De aanwezigheid van Maxim Hartman in Jinek gisteravond (13 oktober) heeft tot de nodige irritatie geleid bij kijkers. Ook Niels van Baarlen en Rick Romijn, de sidekicks van Wilfred Genee, hebben geen goed woord voor hem over: "Ik vind het zo'n onbehouwen boeren... bah!"

Zien: onbeschofte <em>Maxim Hartman</em> afgemaakt door sidekicks Wilfred Genee De aanwezigheid van Maxim Hartman in Jinek gisteravond (13 oktober) heeft tot de nodige irritatie geleid bij kijkers. Ook Niels van Baarlen en Rick Romijn, de sidekicks van Wilfred Genee, hebben geen goed woord voor hem over: "Ik vind het zo'n onbehouwen boeren... bah!" WeggezaptBeide sidekicks zapten al na twee opmerkingen van Hartman in Jinek weg. Die lijkt van provoceren in talkshows zijn beroep te hebben gemaakt, want hij schuift wel vaker aan om overal tegenaan te schoppen. Ondertussen kreeg Genee op Twitter allemaal berichten dat Hartman de opvolger van Johan Derksen moet worden, mocht die ooit stoppen. Bekijk het fragment uit de radioshow van Wilfred Genee hierboven. Bekijk ook Felle ruzie Maxim Hartman en Connie Witteman in Jinek: ‘Daar heb ik moeite mee’ Bekijk deze video » Zien: Harry Mens wint oeuvreprijs voor "parodie op talkshow" Business Class Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Weggezapt
Beide sidekicks zapten al na twee opmerkingen van Hartman in Jinek weg. Die lijkt van provoceren in talkshows zijn beroep te hebben gemaakt, want hij schuift wel vaker aan om overal tegenaan te schoppen. Ondertussen kreeg Genee op Twitter allemaal berichten dat Hartman de opvolger van Johan Derksen moet worden, mocht die ooit stoppen.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Wilfred Genee hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: onbeschofte Maxim Hartman afgemaakt door sidekicks Wilfred Genee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV