Yvon Jaspers maakt Onze Boerderij In Europa met Boer Zoekt Vrouw-stellen (video)

Yvon Jaspers maakt Onze Boerderij In Europa met Boer Zoekt Vrouw-stellen (video)

Yvon Jaspers komt met een internationale versie van Onze Boerderij. Ze gaat daarin met een camper op reis met bekende stellen uit de datingserie Boer Zoekt Vrouw.

Welke BZV-koppels zullen meereizen?
Jaspers zegt dat de boeren het moeilijk hebben en daarom wel wat inspiratie kunnen gebruiken. In een camper gaat ze met BZV-koppels door Europa reizen om te kijken hoe andere boeren in het buitenland werken. Het is nog niet bekend welke BZV-stellen meegaan.

Bekijk de aankondiging van Onze Boerderij In Europa. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij terugkijken bij Gids.tv.

Yvon Jaspers maakt <em>Onze Boerderij In Europa</em> met <em>Boer Zoekt Vrouw</em>-stellen (video) Yvon Jaspers komt met een internationale versie van Onze Boerderij. Ze gaat daarin met een camper op reis met bekende stellen uit de datingserie Boer Zoekt Vrouw. Bekijk ook Onze boerderij gemist? "We voeren veel soberder, maar Lulu werd zwanger " Bekijk deze video » Welke BZV-koppels zullen meereizen?Jaspers zegt dat de boeren het moeilijk hebben en daarom wel wat inspiratie kunnen gebruiken. In een camper gaat ze met BZV-koppels door Europa reizen om te kijken hoe andere boeren in het buitenland werken. Het is nog niet bekend welke BZV-stellen meegaan. Bekijk de aankondiging van Onze Boerderij In Europa. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij terugkijken bij Gids.tv. Zien: boerin Steffi (Boer zoekt vrouw) is in verwachting van eerste kindje Bekijk deze video » Onze Boerderij gemist? Toekomst bedrijf Steffi staat op het spel Bekijk deze video »
TV :
Yvon Jaspers maakt Onze Boerderij In Europa met Boer Zoekt Vrouw-stellen (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yvon Jaspers maakt Onze Boerderij In Europa met Boer Zoekt Vrouw-stellen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier