Nieuwe beelden The Masked Singer: Gaat Loretta Schrijver paaldansen?

Nieuwe beelden The Masked Singer: Gaat Loretta Schrijver paaldansen?

Buddy Vedder was donderdag te gast bij Koffietijd en samen met zijn collega Loretta Schrijver blikt hij alvast vooruit op de uitzending van The Masked Singer van morgen.

Voorproefje op nieuwe uitzending The Masked Singer
In de beelden van de nieuwe uitzending van The Masked Singer zijn namelijk niet alleen de gemaskerde BN’ers alvast te zien. Maar ook blijkt dat er een grote vraag opborrelt: gaat Loretta Schrijver daadwerkelijk paaldansen?

Bekijk het fragment van Koffietijd met beelden van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe beelden <em>The Masked Singer</em>: Gaat Loretta Schrijver paaldansen? Buddy Vedder was donderdag te gast bij Koffietijd en samen met zijn collega Loretta Schrijver blikt hij alvast vooruit op de uitzending van The Masked Singer van morgen. Bekijk ook The Masked Singer: Frans Bauer en zoons in shock als Mariska masker afzet Bekijk deze video » Voorproefje op nieuwe uitzending The Masked SingerIn de beelden van de nieuwe uitzending van The Masked Singer zijn namelijk niet alleen de gemaskerde BN’ers alvast te zien. Maar ook blijkt dat er een grote vraag opborrelt: gaat Loretta Schrijver daadwerkelijk paaldansen? Bekijk het fragment van Koffietijd met beelden van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer Backstage: Mariska Bauer over haar deelname (video) Bekijk deze video » Video: is Mattie Valk de Astronaut in The Masked Singer? Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe beelden The Masked Singer: Gaat Loretta Schrijver paaldansen?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe beelden The Masked Singer: Gaat Loretta Schrijver paaldansen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen