Lang Leve De Liefde: ‘Leiden is dichtbij Haarlem in Noord-Holland, toch?’

Lang Leve De Liefde: ‘Leiden is dichtbij Haarlem in Noord-Holland, toch?’

Er is nogal wat verwarring in Lang Leve De Liefde als er tussen Sharona en Dimcho een gesprek ontstaat over waar ze vandaan komen. Is het nou Oost, Amsterdam of Bulgarije? Uiteindelijk blijkt Dimcho uit Leiden te komen. “Leiden is dichtbij Haarlem, toch? In Noord-Holland”, reageert Sharona.

Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Leiden is dichtbij Haarlem in Noord-Holland, toch?’ Er is nogal wat verwarring in Lang Leve De Liefde als er tussen Sharona en Dimcho een gesprek ontstaat over waar ze vandaan komen. Is het nou Oost, Amsterdam of Bulgarije? Uiteindelijk blijkt Dimcho uit Leiden te komen. “Leiden is dichtbij Haarlem, toch? In Noord-Holland”, reageert Sharona. Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Dimcho teleurgesteld als date alleen samen wil slapen Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Dimcho geeft zichzelf 8,5 in bed, Sharona protesteert Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: ‘Leiden is dichtbij Haarlem in Noord-Holland, toch?’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV