Zien: emotioneel optreden John Legend voor vrouw Chrissy en overleden zoon

Zien: emotioneel optreden John Legend voor vrouw Chrissy en overleden zoon

John Legend heeft een heel bijzonder optreden gegeven op de Billboard Music Awards. De zanger heeft namelijk een nummer opgedragen aan zijn vrouw Chrissy Teigen, een paar weken geleden verloren zij hun ongeboren zoon. Dit maakte Chrissy bekend via onderstaande Instagram-post.

'Deze is voor jou Chrissy'
Presentatrice Kelly Clarkson kondigde het optreden van Legend aan en stond hierbij stil bij het verlies van de zanger en zijn vrouw. “Deze is voor jou Chrissy”, zei Legend voor hij het nummer Never Break begon te zingen. John en Chrissy hebben al een zoon en dochter samen, dit is de eerste keer sinds het verlies dat Legend weer een optreden gaf.

Bekijk beelden van het optreden van John Legend voor zijn vrouw en zoon in de video hieronder.

Zien: emotioneel optreden <em>John Legend</em> voor vrouw Chrissy en overleden zoon John Legend heeft een heel bijzonder optreden gegeven op de Billboard Music Awards. De zanger heeft namelijk een nummer opgedragen aan zijn vrouw Chrissy Teigen, een paar weken geleden verloren zij hun ongeboren zoon. Dit maakte Chrissy bekend via onderstaande Instagram-post. View this post on Instagram A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) 'Deze is voor jou Chrissy'Presentatrice Kelly Clarkson kondigde het optreden van Legend aan en stond hierbij stil bij het verlies van de zanger en zijn vrouw. “Deze is voor jou Chrissy”, zei Legend voor hij het nummer Never Break begon te zingen. John en Chrissy hebben al een zoon en dochter samen, dit is de eerste keer sinds het verlies dat Legend weer een optreden gaf. Bekijk beelden van het optreden van John Legend voor zijn vrouw en zoon in de video hieronder. One World: Together At Home: John Legend en Sam Smith zingen Stand By Me Bekijk deze video » RTL Boulevard: John Legend brengt nieuw album uit en kraakt Donald Trump Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: emotioneel optreden John Legend voor vrouw Chrissy en overleden zoonPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: emotioneel optreden John Legend voor vrouw Chrissy en overleden zoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen