Rooijakkers Over De Vloer: Dochter Hugo de Jonge ziet vader vaak op iPhone verschijnen

Rooijakkers Over De Vloer: Dochter Hugo de Jonge ziet vader vaak op iPhone verschijnen

Hugo de Jonge is vanavond het onderwerp van gesprek in Rooijakkers Over De Vloer. Niet alleen de minister zelf komt aan het woord, ook zijn dochter doet een boekje open over haar vader.

Dochter Hugo de Jonge ziet op telefoon ineens ‘vier keer het hoofd van vader’
Zijn dochter komt De Jonge online regelmatig tegen. “Als je swiped op de iPhone dan zie je het nieuws, het belangrijkste nieuws op dat moment, en dan zie je ineens vier keer het hoofd van je vader staan. Dan denk ik: ook goeiemorgen!”

Bekijk het fragment van Rooijakkers Over De Vloer in de video hieronder.

Rooijakkers Over De Vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Rooijakkers Over De Vloer gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers Over De Vloer</em>: Dochter Hugo de Jonge ziet vader vaak op iPhone verschijnen Hugo de Jonge is vanavond het onderwerp van gesprek in Rooijakkers Over De Vloer. Niet alleen de minister zelf komt aan het woord, ook zijn dochter doet een boekje open over haar vader. Bekijk ook Vrouw van Hugo de Jonge: "Iets meer tijd voor gezin zou fijn zijn" (video) Bekijk deze video » Dochter Hugo de Jonge ziet op telefoon ineens ‘vier keer het hoofd van vader’Zijn dochter komt De Jonge online regelmatig tegen. “Als je swiped op de iPhone dan zie je het nieuws, het belangrijkste nieuws op dat moment, en dan zie je ineens vier keer het hoofd van je vader staan. Dan denk ik: ook goeiemorgen!” Bekijk het fragment van Rooijakkers Over De Vloer in de video hieronder. Rooijakkers Over De Vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Rooijakkers Over De Vloer gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV: Pijnlijk interview Mark Rutte en Hugo de Jonge bij Tijd Voor MAX Bekijk deze video » Samenvatting persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers Over De Vloer: Dochter Hugo de Jonge ziet vader vaak op iPhone verschijnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV