Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 6 over christenen en corona

Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 6 over christenen en corona

Sinds de ophef rond de drukbezochte kerkdiensten in Staphorst, terwijl het coronavirus nog altijd wild om zich heen grijpt in Nederland, liggen strenggelovige christenen flink onder vuur. Waarom lijken zij het coronavirus niet serieus te nemen? Danny Ghosen gaat op onderzoek uit.

Bekijk <em>Danny op straat</em> seizoen 2, aflevering 6 over christenen en corona Sinds de ophef rond de drukbezochte kerkdiensten in Staphorst, terwijl het coronavirus nog altijd wild om zich heen grijpt in Nederland, liggen strenggelovige christenen flink onder vuur. Waarom lijken zij het coronavirus niet serieus te nemen? Danny Ghosen gaat op onderzoek uit. ZegenIn de vijfde aflevering van het tweede seizoen van Danny op straat gaat Ghosen in gesprek met diverse christenen die zich streng houden aan hun geloof. Ook na het incident in Staphorst is de ophef nog niet voorbij, want kerken ontvangen nog altijd grote groepen - tegen het advies van de overheid in. SGP-jongeren en christenen van 1life noemen corona een zegen, want het is drukker dan ooit. Bekijk de aflevering van Danny op straat hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 3 over pedofielenjagers Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 4 over anti-abortus activisten Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 5 over complottheorie QAnon Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 6 over christenen en corona

Zegen
In de vijfde aflevering van het tweede seizoen van Danny op straat gaat Ghosen in gesprek met diverse christenen die zich streng houden aan hun geloof. Ook na het incident in Staphorst is de ophef nog niet voorbij, want kerken ontvangen nog altijd grote groepen - tegen het advies van de overheid in. SGP-jongeren en christenen van 1life noemen corona een zegen, want het is drukker dan ooit.

Bekijk de aflevering van Danny op straat hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 6 over christenen en corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier