John Prins bedreigd na illegaal feest: "We steken je tent in brand" (video)

John Prins bedreigd na illegaal feest: "We steken je tent in brand" (video)

Hart van Nederland bracht vandaag een bezoek aan de Haagse horecaondernemer John Prins, die flink wat opschudding veroorzaakte met het illegale feest dat hij gisteravond (14 oktober) organiseerde op het Plein. Op 'the day after' krijgt Prins de meest heftige bedreigingen naar zijn hoofd geslingerd; zo zijn er zelfs mensen die zeggen dat ze zijn tent in de brand gaan steken.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

<em>John Prins</em> bedreigd na illegaal feest: &quot;We steken je tent in brand&quot; (video) Hart van Nederland bracht vandaag een bezoek aan de Haagse horecaondernemer John Prins, die flink wat opschudding veroorzaakte met het illegale feest dat hij gisteravond (14 oktober) organiseerde op het Plein. Op 'the day after' krijgt Prins de meest heftige bedreigingen naar zijn hoofd geslingerd; zo zijn er zelfs mensen die zeggen dat ze zijn tent in de brand gaan steken. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Ophef om feestvierders Den Haag: ‘Walgelijk, een dikke vette middelvinger’ (video) Bekijk deze video » Partygangers reageren op illegaal feest in Den Haag: "Schijt aan die regels!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
John Prins bedreigd na illegaal feest: "We steken je tent in brand" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John Prins bedreigd na illegaal feest: "We steken je tent in brand" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen