Kermiskoning Frans Stuy in zak en as: "Volgend jaar moeten we weer vechten" (video)

Kermiskoning Frans Stuy in zak en as: "Volgend jaar moeten we weer vechten" (video)

Frans Stuy is de kermiskoning van Amsterdam, maar hij beleeft een verschrikkelijk jaar door de coronacrisis. Hij zit in zak en as en denkt dat hij volgend jaar weer moet vechten om de kermissen open te houden. Stuy heeft nog wel een oliebollenkraampje, maar daarmee worden de kosten bij lange na niet gedekt. Daarom koopt een verslaggever van PowNed vijftig oliebollen bij hem.

Bekijk de reportage van PowNed hieronder.

Kermiskoning <em>Frans Stuy</em> in zak en as: &quot;Volgend jaar moeten we weer vechten&quot; (video) Frans Stuy is de kermiskoning van Amsterdam, maar hij beleeft een verschrikkelijk jaar door de coronacrisis. Hij zit in zak en as en denkt dat hij volgend jaar weer moet vechten om de kermissen open te houden. Stuy heeft nog wel een oliebollenkraampje, maar daarmee worden de kosten bij lange na niet gedekt. Daarom koopt een verslaggever van PowNed vijftig oliebollen bij hem. Bekijk de reportage van PowNed hieronder. Bekijk ook Roze Maandag in Tilburg escaleert: "De Gestapo komt de kermis slopen" (video) Bekijk deze video » Eerste kermis van het jaar voor vele exploitanten: "Eindelijk weer werken!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Kermiskoning Frans Stuy in zak en as: "Volgend jaar moeten we weer vechten" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kermiskoning Frans Stuy in zak en as: "Volgend jaar moeten we weer vechten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier