Concert André Rieu op het Vrijthof gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert André Rieu op het Vrijthof gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert André Rieu op het Vrijthof gemist? Bekijk hier de hele uitzending Registratie van het honderdste concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. WalsenHet wordt een avond vol romantiek van de meest fantastische walsen, zoals An der schönen blauen Donau en de beroemde Second Waltz, mooier dan ooit met 300 dansers die in schitterende kleding over het Vrijthof walsen. LofzagOok zijn er klassiekers zoals het Italiaanse Volare en Funiculì Funiculà, het majestueuze Concierto de Aranjuez, Beethovens Ode an die Freude, en de emotionele lofzang van The Platin Tenors voor de Notre-Dame in Parijs met de prachtige aria Au fond du temple saint uit de opera De Parelvissers van Georges Bizet PrijsuitreikingTijdens het concert is er ook een zeer bijzondere en emotionele prijsuitreiking door de burgemeester van Maastricht voor André Rieu. André Rieu laat het sneeuwen tijdens kerstconcert Maastricht Bekijk deze video » Op1 gemist? André Rieu emotioneel bij oude concertbeelden: ‘Het is dit jaar niks’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Registratie van het honderdste concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

Walsen
Het wordt een avond vol romantiek van de meest fantastische walsen, zoals An der schönen blauen Donau en de beroemde Second Waltz, mooier dan ooit met 300 dansers die in schitterende kleding over het Vrijthof walsen.

Lofzag
Ook zijn er klassiekers zoals het Italiaanse Volare en Funiculì Funiculà, het majestueuze Concierto de Aranjuez, Beethovens Ode an die Freude, en de emotionele lofzang van The Platin Tenors voor de Notre-Dame in Parijs met de prachtige aria Au fond du temple saint uit de opera De Parelvissers van Georges Bizet

Prijsuitreiking
Tijdens het concert is er ook een zeer bijzondere en emotionele prijsuitreiking door de burgemeester van Maastricht voor André Rieu.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Concert André Rieu op het Vrijthof gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen