BOOS: Tim Hofman pakt Diana Gabriels opnieuw aan (video)

BOOS: Tim Hofman pakt Diana Gabriels opnieuw aan (video)

Diana Gabriels is wederom onderwerp van discussie in het consumentenprogramma van Tim Hofman: BOOS. Heel veel mensen zijn namelijk woest op het gezicht van een kliniek voor plastische chirurgie. Na afloop van een eerdere uitzending van BOOS met Gabriels werden dat er alleen maar meer: "We hadden een hele volle mailbox. We gaan Diana deel twee maken", aldus de presentator.

Confrontatie
Het programma, dat vele mails van ontevreden cliënten ontving, zocht opnieuw contact voor een ontmoeting maar vond nul op het rekest. Vandaar dat het team op pad ging voor een nieuwe confrontatie. Met een smoes wordt Gabriels naar buiten gelokt. Op het moment dat de deur opengaat stormt Hofman naar binnen. Wat er vervolgens gebeurt zie je hieronder.

BOOS: Tim Hofman pakt <em>Diana Gabriels</em> opnieuw aan (video) Diana Gabriels is wederom onderwerp van discussie in het consumentenprogramma van Tim Hofman: BOOS. Heel veel mensen zijn namelijk woest op het gezicht van een kliniek voor plastische chirurgie. Na afloop van een eerdere uitzending van BOOS met Gabriels werden dat er alleen maar meer: "We hadden een hele volle mailbox. We gaan Diana deel twee maken", aldus de presentator. ConfrontatieHet programma, dat vele mails van ontevreden cliënten ontving, zocht opnieuw contact voor een ontmoeting maar vond nul op het rekest. Vandaar dat het team op pad ging voor een nieuwe confrontatie. Met een smoes wordt Gabriels naar buiten gelokt. Op het moment dat de deur opengaat stormt Hofman naar binnen. Wat er vervolgens gebeurt zie je hieronder. Bekijk ook ZIEN: Diana Gabriels imiteert Tim Hofman na vervelende confrontatie Bekijk deze video »
TV :
BOOS: Tim Hofman pakt Diana Gabriels opnieuw aan (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BOOS: Tim Hofman pakt Diana Gabriels opnieuw aan (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier