Jinek toont heftige beelden Bibian Mentel: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis"

Jinek toont heftige beelden Bibian Mentel: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis"

Het verhaal van Bibian Mentel is uniek en indrukwekkend. Ze won tientallen medailles als paralympisch snowboarder, maar ook leeft ze al 21 jaar met kanker. Daar is nu een documentaire over gemaakt, en in Jinek waren heftige beelden te zien: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> toont heftige beelden <em>Bibian Mentel</em>: &quot;Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis&quot; Het verhaal van Bibian Mentel is uniek en indrukwekkend. Ze won tientallen medailles als paralympisch snowboarder, maar ook leeft ze al 21 jaar met kanker. Daar is nu een documentaire over gemaakt, en in Jinek waren heftige beelden te zien: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv. KasplantjeBibian zat samen met haar man, Edwin Spee, en documentairemaker Jesse Bleekemolen aan tafel om te vertellen over de film Bibian Mentel: Leef. Edwin vertelt dat hij gesprekken met Bibian heeft gevoerd over het wel of niet reanimeren wanneer het hart ermee ophoudt. Samen hebben ze besloten dat het genoeg is geweest als het lichaam op is. Bibian: "Ik wil geen kasplantje zijn." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De documentaire Bibian Mentel: Leef is vanaf 21 oktober te zien op Videoland. Bekijk ook Video: Bibian Mentel blijft positief: ''Ik ben een blij mens'' Bekijk deze video » Snowboardster Bibian Mentel loopt weer: 'Het gaat boven verwachting goed!' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek toont heftige beelden Bibian Mentel: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis"

Kasplantje
Bibian zat samen met haar man, Edwin Spee, en documentairemaker Jesse Bleekemolen aan tafel om te vertellen over de film Bibian Mentel: Leef. Edwin vertelt dat hij gesprekken met Bibian heeft gevoerd over het wel of niet reanimeren wanneer het hart ermee ophoudt. Samen hebben ze besloten dat het genoeg is geweest als het lichaam op is. Bibian: "Ik wil geen kasplantje zijn."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De documentaire Bibian Mentel: Leef is vanaf 21 oktober te zien op Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek toont heftige beelden Bibian Mentel: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier