Jinek gemist? Bibian Mentel blijft positief: "Ik kijk altijd wat er wél kan"

Jinek gemist? Bibian Mentel blijft positief: "Ik kijk altijd wat er wél kan"

Hoewel Bibian Mentel al 21 jaar strijdt tegen kanker, blijft ze altijd positief. Van huis uit heeft ze meegekregen dat het glas altijd halfvol is. Zelfs blij slecht-nieuwsgesprekken in het ziekenhuis probeert ze meteen te bedenken wat er allemaal wél kan op het gebied van behandelingen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Bibian Mentel blijft positief: &quot;Ik kijk altijd wat er wél kan&quot; Hoewel Bibian Mentel al 21 jaar strijdt tegen kanker, blijft ze altijd positief. Van huis uit heeft ze meegekregen dat het glas altijd halfvol is. Zelfs blij slecht-nieuwsgesprekken in het ziekenhuis probeert ze meteen te bedenken wat er allemaal wél kan op het gebied van behandelingen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv. GewenningVolgens Bibians man Edwin is het ook een kwestie van gewenning. Hij vertelt een bijzondere anekdote: "We waren een paar weken geleden in het ziekenhuis. Toen zei Bibian tegen de arts: 'Ik heb een knobbeltje onder mijn arm'. Hij keek van een afstand en zei: 'Dat zal wel een uitzaaiing zijn. Heb je er last van?' 'Nee.' Nou ja, niks aan de hand dan." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De documentaire Bibian Mentel: Leef is vanaf 21 oktober te zien op Videoland. Bekijk ook Video: Bibian Mentel blijft positief: ''Ik ben een blij mens'' Bekijk deze video » Snowboardster Bibian Mentel loopt weer: 'Het gaat boven verwachting goed!' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Bibian Mentel blijft positief: "Ik kijk altijd wat er wél kan"

Gewenning
Volgens Bibians man Edwin is het ook een kwestie van gewenning. Hij vertelt een bijzondere anekdote: "We waren een paar weken geleden in het ziekenhuis. Toen zei Bibian tegen de arts: 'Ik heb een knobbeltje onder mijn arm'. Hij keek van een afstand en zei: 'Dat zal wel een uitzaaiing zijn. Heb je er last van?' 'Nee.' Nou ja, niks aan de hand dan."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De documentaire Bibian Mentel: Leef is vanaf 21 oktober te zien op Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Bibian Mentel blijft positief: "Ik kijk altijd wat er wél kan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier