Lil' Kleine betrokken bij mishandeling Amsterdam, wat gebeurde er? (video)

Lil' Kleine betrokken bij mishandeling Amsterdam, wat gebeurde er? (video)

Lil’Kleine blijkt eind 2019 betrokken te zijn geweest bij een mishandeling in de Amsterdamse discotheek Oliva. Het slachtoffer, een 28-jarige Amsterdammer, heeft daarvan aangifte gedaan. Wat is er precies gebeurd? "De jongen tikte per ongeluk een vrouw aan in de drukte, dat bleek de vrouw van de rapper", vertelt AD-verslaggever Yelle Tieleman.

Vechtpartij
Hij vervolgt: "Hij excuseerde zich maar het liep vervolgens toch uit de hand. Lil'Kleine reageert volgens het slachtoffer agressief en een half uur later leidt dat tot een vechtpartij waarbij het slachtoffer zegt aangevallen te zijn door Kleine en twee van zijn vrienden. Daarna gaat het helemaal mis."

Manager Kleine wilde gesprek
Nadat aangifte gedaan is zoekt de manager van de rapper contact met het slachtoffer: "Na een maand kreeg hij een appbericht. Er werd gevraagd hoe het nu ging en na verloop van tijd volgde het aanbod voor een persoonlijk gesprek om dingen uit te praten, in ruil voor het intrekken van de aangifte", aldus Tieleman. Dat verzoek werd overigens niet ingewilligd. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hieronder.

<em>Lil' Kleine</em> betrokken bij mishandeling Amsterdam, wat gebeurde er? (video) Lil’Kleine blijkt eind 2019 betrokken te zijn geweest bij een mishandeling in de Amsterdamse discotheek Oliva. Het slachtoffer, een 28-jarige Amsterdammer, heeft daarvan aangifte gedaan. Wat is er precies gebeurd? "De jongen tikte per ongeluk een vrouw aan in de drukte, dat bleek de vrouw van de rapper", vertelt AD-verslaggever Yelle Tieleman. VechtpartijHij vervolgt: "Hij excuseerde zich maar het liep vervolgens toch uit de hand. Lil'Kleine reageert volgens het slachtoffer agressief en een half uur later leidt dat tot een vechtpartij waarbij het slachtoffer zegt aangevallen te zijn door Kleine en twee van zijn vrienden. Daarna gaat het helemaal mis." Manager Kleine wilde gesprekNadat aangifte gedaan is zoekt de manager van de rapper contact met het slachtoffer: "Na een maand kreeg hij een appbericht. Er werd gevraagd hoe het nu ging en na verloop van tijd volgde het aanbod voor een persoonlijk gesprek om dingen uit te praten, in ruil voor het intrekken van de aangifte", aldus Tieleman. Dat verzoek werd overigens niet ingewilligd. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hieronder. Bekijk ook Zien: Lil' Kleine negeert coronaregels op feestje met Estelle Cruijff en anderen Bekijk deze video »
Show :
Lil' Kleine betrokken bij mishandeling Amsterdam, wat gebeurde er? (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lil' Kleine betrokken bij mishandeling Amsterdam, wat gebeurde er? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen