Nieuwsuur: bewindslieden worden uitgescholden, Khadija Arib maakt zich zorgen (video)

Nieuwsuur: bewindslieden worden uitgescholden, Khadija Arib maakt zich zorgen (video)

Het komt steeds vaker voor dat onbeschofte mensen bewindslieden menen te moeten uitschelden, op bijvoorbeeld het Binnenhof. "Ministers en journalisten worden bij de wekelijkse ministerraad toegeschreeuwd."

Verrader, kinderverkrachter
Op beelden van Nieuwsuur zie je hoe omstanders woorden als 'verrader', 'homo' en 'kinderverkrachter' roepen. Kamervoorzitter Khadija Arib is het zat en heeft aangifte gedaan: "De laatste maanden staan er dagelijks demonstranten voor de deur. Ze belagen kamerleden, ze raken ze aan en ze schreeuwen in hun gezicht." Bekijk het hele gesprek van Arib, die de huidige sfeer grimmig noemt, met Jeroen Wollaars hieronder.

Nieuwsuur: bewindslieden worden uitgescholden, <em>Khadija Arib</em> maakt zich zorgen (video) Het komt steeds vaker voor dat onbeschofte mensen bewindslieden menen te moeten uitschelden, op bijvoorbeeld het Binnenhof. "Ministers en journalisten worden bij de wekelijkse ministerraad toegeschreeuwd." Verrader, kinderverkrachterOp beelden van Nieuwsuur zie je hoe omstanders woorden als 'verrader', 'homo' en 'kinderverkrachter' roepen. Kamervoorzitter Khadija Arib is het zat en heeft aangifte gedaan: "De laatste maanden staan er dagelijks demonstranten voor de deur. Ze belagen kamerleden, ze raken ze aan en ze schreeuwen in hun gezicht." Bekijk het hele gesprek van Arib, die de huidige sfeer grimmig noemt, met Jeroen Wollaars hieronder. Bekijk ook ZIEN: Pieter Omtzigt wordt geïntimideerd door demonstranten Bekijk deze video » Video: minister Eric Wiebes wordt uitgescholden op straat Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: bewindslieden worden uitgescholden, Khadija Arib maakt zich zorgen (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: bewindslieden worden uitgescholden, Khadija Arib maakt zich zorgen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen