Lil Kleine betrokken bij mishandeling in café: bekijk het opsporingsbericht

Lil Kleine betrokken bij mishandeling in café: bekijk het opsporingsbericht

In december 2019 is er in een Amsterdamse kroeg een vechtpartij geweest, waarbij Lil Kleine betrokken is geweest. Nu heeft AT5 een opsporingsbericht geplaatst met beelden van de daders, de rapper is hier overigens niet op te zien.

Bekijk hier wat er precies is gebeurd bij de knokpartij met Lil Kleine in Amsterdam.

Lil Kleine niet zelf op beelden te zien
Lil Kleine is zelf niet op de beelden te zien, maar twee mannen worden verdacht van mishandeling van een jongen in een kroeg op het Amsterdamse Rembrandtplein. Deze twee zouden samen met ‘een andere man’ het slachtoffer tegen de grond hebben gewerkt en klappen hebben uitgedeeld. Daarvoor was het slachtoffer tegen een vrouw opgelopen toen hij naar de bar liep, waarop een van de mannen agressief reageerde en vervolgens hulp kreeg van de twee die nu gezocht worden. “De identiteit van de man die in het begin agressief was richting het slachtoffer is bekend bij de politie. Naar de twee mannen op de beelden zijn ze nog op zoek”, aldus AT5.

Bekijk het Bureau 020-opsporingsbericht van AT5 in de video hieronder.

<em>Lil Kleine</em> betrokken bij mishandeling in café: bekijk het opsporingsbericht In december 2019 is er in een Amsterdamse kroeg een vechtpartij geweest, waarbij Lil Kleine betrokken is geweest. Nu heeft AT5 een opsporingsbericht geplaatst met beelden van de daders, de rapper is hier overigens niet op te zien. Bekijk hier wat er precies is gebeurd bij de knokpartij met Lil Kleine in Amsterdam. Lil Kleine niet zelf op beelden te zienLil Kleine is zelf niet op de beelden te zien, maar twee mannen worden verdacht van mishandeling van een jongen in een kroeg op het Amsterdamse Rembrandtplein. Deze twee zouden samen met ‘een andere man’ het slachtoffer tegen de grond hebben gewerkt en klappen hebben uitgedeeld. Daarvoor was het slachtoffer tegen een vrouw opgelopen toen hij naar de bar liep, waarop een van de mannen agressief reageerde en vervolgens hulp kreeg van de twee die nu gezocht worden. “De identiteit van de man die in het begin agressief was richting het slachtoffer is bekend bij de politie. Naar de twee mannen op de beelden zijn ze nog op zoek”, aldus AT5. Bekijk het Bureau 020-opsporingsbericht van AT5 in de video hieronder. Zien: Lil' Kleine negeert coronaregels op feestje met Estelle Cruijff en anderen Bekijk deze video » Lil' Kleine betrokken bij mishandeling Amsterdam, wat gebeurde er? (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Lil Kleine betrokken bij mishandeling in café: bekijk het opsporingsbericht

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lil Kleine betrokken bij mishandeling in café: bekijk het opsporingsbericht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen