TERUGKIJKEN: Persconferentie met Hugo de Jonge na ministerraad van 16 oktober

TERUGKIJKEN: Persconferentie met Hugo de Jonge na ministerraad van 16 oktober

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie met Hugo de Jonge</em> na ministerraad van 16 oktober Kijk hierboven de persconferentie na de ministerraad van vrijdag 16 oktober terug. Op deze laatste werkdag van de week stond er weer een ministerraad op het programma. Premier Mark Rutte had deze keer andere verplichtingen, hij was aanwezig bij de Europese Raad in Brussel. Daarom neemt Hugo de Jonge het over. Bekijk ook Hugo de Jonge boos op feestvierders Den Haag: "Nog één avondje zuipen, zó dom" (video) Bekijk deze video » Hugo de Jonge neemt stokje Mark Rutte overDe Jonge staat deze keer de pers te woord om te vertellen wat er zoal in de ministerraad is besproken. Ook geeft hij antwoord op vragen van aanwezige media. De ontwikkelingen rond het coronavirus voerden ook deze week weer de boventoon tijdens de ministerraad en de persconferentie. In de video hierboven kun je de persconferentie van Hugo de Jonge na de ministerraad van 16 oktober terugkijken. Terugkijken: Debat Tweede Kamer over coronavirus met Rutte en De Jonge (14 oktober) Bekijk deze video » Rooijakkers Over De Vloer: Dochter Hugo de Jonge ziet vader vaak op iPhone verschijnen Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie met Hugo de Jonge na ministerraad van 16 oktober

Kijk hierboven de persconferentie na de ministerraad van vrijdag 16 oktober terug.

Op deze laatste werkdag van de week stond er weer een ministerraad op het programma. Premier Mark Rutte had deze keer andere verplichtingen, hij was aanwezig bij de Europese Raad in Brussel. Daarom neemt Hugo de Jonge het over.

Hugo de Jonge neemt stokje Mark Rutte over
De Jonge staat deze keer de pers te woord om te vertellen wat er zoal in de ministerraad is besproken. Ook geeft hij antwoord op vragen van aanwezige media. De ontwikkelingen rond het coronavirus voerden ook deze week weer de boventoon tijdens de ministerraad en de persconferentie.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Hugo de Jonge na de ministerraad van 16 oktober terugkijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie met Hugo de Jonge na ministerraad van 16 oktober of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen