Schokkende beelden: gezin voor achtste keer doelwit van brandstichting

Schokkende beelden: gezin voor achtste keer doelwit van brandstichting

De familie Cornelissen is voor de de achtste keer doelwit van vandalisme. Hun auto is al zeven keer vernield door brandstichting. Ook is de schuur in brand gestoken en ging er vorige maand een steen door de ruit. Afgelopen weekend was het weer raak en werd er een explosief onder hun autoruit geplaatst. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland:

<em>Schokkende beelden</em>: gezin voor achtste keer doelwit van brandstichting De familie Cornelissen is voor de de achtste keer doelwit van vandalisme. Hun auto is al zeven keer vernield door brandstichting. Ook is de schuur in brand gestoken en ging er vorige maand een steen door de ruit. Afgelopen weekend was het weer raak en werd er een explosief onder hun autoruit geplaatst. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Bekijk de beelden van Hart van Nederland: Bekijk ook Video: opnieuw schietpartij in Kenosha, Wisconsin Bekijk deze video » Video: enorme paniek bij woningbrand in Rotterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Brandstichting maakt ouder echtpaar in Enschede dakloos Bekijk deze video »
Misdaad :
Schokkende beelden: gezin voor achtste keer doelwit van brandstichtingJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: gezin voor achtste keer doelwit van brandstichting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen