Biografie Martien Meiland: "Er was een vechtpartij met Caroline" (video)

Biografie Martien Meiland: "Er was een vechtpartij met Caroline" (video)

Martien Meiland doet vandaag voor al z'n fans letterlijk een boekje open, want sinds een paar uur staat zijn hele levensverhaal officieel zwart op wit. Hoewel het de populaire kasteelheer altijd voor de wind lijkt te gaan, onthult hij in de bijzondere biografie ook de pikzwarte bladzijden uit z'n leven. En dat zijn er nogal wat.

Vechtpartij met Carolien
Met voormalig kasteelbewoner en vriendin Caroline zijn de banden definief verbroken. "Er is een vechtpartij geweest," zegt Martien. "Maxime heeft er zelfs een litteken aan over gehouden." De ruzie bleek uiteindelijk te gaan over geld en schulden. "Toen ze meeging naar Frankrijk hebben we al haar schulden afgelost, maar uiteindelijk wilde ze toch meer en meer."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Biografie Martien Meiland: &quot;Er was een <em>vechtpartij</em> met Caroline&quot; (video) Martien Meiland doet vandaag voor al z'n fans letterlijk een boekje open, want sinds een paar uur staat zijn hele levensverhaal officieel zwart op wit. Hoewel het de populaire kasteelheer altijd voor de wind lijkt te gaan, onthult hij in de bijzondere biografie ook de pikzwarte bladzijden uit z'n leven. En dat zijn er nogal wat. Bekijk ook Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!' Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland wordt misselijk van bilspleet met haren (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Bommeltje valt pakketbezorger bijna aan (video) Bekijk deze video » Vechtpartij met CarolienMet voormalig kasteelbewoner en vriendin Caroline zijn de banden definief verbroken. "Er is een vechtpartij geweest," zegt Martien. "Maxime heeft er zelfs een litteken aan over gehouden." De ruzie bleek uiteindelijk te gaan over geld en schulden. "Toen ze meeging naar Frankrijk hebben we al haar schulden afgelost, maar uiteindelijk wilde ze toch meer en meer." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:
TV :
Biografie Martien Meiland: "Er was een vechtpartij met Caroline" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Biografie Martien Meiland: "Er was een vechtpartij met Caroline" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen