The Masked Singer gemist? Het skelet zingt 'Like A Prayer'

The Masked Singer gemist? Het skelet zingt 'Like A Prayer'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 16 oktober terugkijken bij Gids.tv.

"Het is geen zangeres", zegt Carlo over het optreden van het Skelet. Maar wat is zij dan wel? Het skelet zong als tweede nummer in de vierde uitzending 'Like A Prayer' van de popkoningin Madonna.

Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em> gemist? Het skelet zingt 'Like A Prayer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 16 oktober terugkijken bij Gids.tv. "Het is geen zangeres", zegt Carlo over het optreden van het Skelet. Maar wat is zij dan wel? Het skelet zong als tweede nummer in de vierde uitzending 'Like A Prayer' van de popkoningin Madonna. Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marieke Elsinga verlaat radioshow als Mattie Valk niet astronaut The Masked Singer is Bekijk deze video » The Masked Singer: "Danny de Munk heeft dit soort beentjes" Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer gemist? Het skelet zingt 'Like A Prayer'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer gemist? Het skelet zingt 'Like A Prayer' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier