Op1 gemist? Jesse Klaver over de aangifte van illegale feesten

Op1 gemist? Jesse Klaver over de aangifte van illegale feesten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook de hele Op1-uitzending terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Jesse Klaver over de aangifte van illegale feesten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook de hele Op1-uitzending terugkijken via Gids.tv. GroenLinks-leider Jesse Klaver vindt de oproep van Femke Halsema terecht. De burgemeester van Amsterdam vroeg mensen om illegale coronafeesten te melden bij de politie. Klaver vertelt dat dit geen leuke dingen zijn om te doen, maar dat dit er in deze tijd wel bijhoort. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Ank Bijleveld gaat vaker met auto om extreme demonstranten te vermijden Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Jesse Klaver over de aangifte van illegale feesten

GroenLinks-leider Jesse Klaver vindt de oproep van Femke Halsema terecht. De burgemeester van Amsterdam vroeg mensen om illegale coronafeesten te melden bij de politie. Klaver vertelt dat dit geen leuke dingen zijn om te doen, maar dat dit er in deze tijd wel bijhoort.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jesse Klaver over de aangifte van illegale feesten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen