Op1 gemist? Helga van Leur over opwarming van de aarde

Op1 gemist? Helga van Leur over opwarming van de aarde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook de hele Op1-uitzending terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Helga van Leur over opwarming van de aarde Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook de hele Op1-uitzending terugkijken via Gids.tv. Meteoroloog Helga van Leur vertelt dat opwarming van de aarde helemaal geen nieuws meer is. Vanaf 1998 zijn er alleen nog maar warme jaren geweest. Nederland gaat wel harder qua temperaturen dan de wereld in zijn geheel als gemiddelde. Een simpele verklaring is dat Nederland dichter bij de Noordpool ligt, wat voor grotere verschillen zorgt. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Peter Langenbach bezorgd om ziekenhuizen: "We staan voor moeilijke keuzes" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Helga van Leur over opwarming van de aarde

Meteoroloog Helga van Leur vertelt dat opwarming van de aarde helemaal geen nieuws meer is. Vanaf 1998 zijn er alleen nog maar warme jaren geweest. Nederland gaat wel harder qua temperaturen dan de wereld in zijn geheel als gemiddelde. Een simpele verklaring is dat Nederland dichter bij de Noordpool ligt, wat voor grotere verschillen zorgt.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Helga van Leur over opwarming van de aarde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier