Op1 gemist? Martijn Koning over zijn gecancelde voorstellingen

Op1 gemist? Martijn Koning over zijn gecancelde voorstellingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele Op1-uitzending terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Martijn Koning over zijn gecancelde voorstellingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele Op1-uitzending terugkijken via Gids.tv. Cabaretier Martijn Koning vertelt over zijn afgebroken februari-voorstelling. Op dat moment had hij rust nodig. Momenteel doet hij try-outs voor nieuwere voorstellingen, waar hij veel leert van het vallen en opstaan. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Martijn Koning prijst kwaliteiten van komiek Jerry Seinfeld Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Martijn Koning over zijn gecancelde voorstellingen

Cabaretier Martijn Koning vertelt over zijn afgebroken februari-voorstelling. Op dat moment had hij rust nodig. Momenteel doet hij try-outs voor nieuwere voorstellingen, waar hij veel leert van het vallen en opstaan.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Martijn Koning over zijn gecancelde voorstellingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier