Detectives: The Victim gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: The Victim gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: The Victim gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de vierdelige Schotse thrillerserie The Victim elke zaterdag rond 22:25 uur te zien op NPO 2. MoordDe serie speelt zich vijftien jaar na de moord op het negenjarige zoontje van Anna Dean af. De dader was slechts een paar jaar ouder. MishandeldAls er online een bericht verschijnt waarin Craig Myers ervan beschuldigd wordt de moordenaar te zijn, wordt hij kort daarna mishandeld. Het is echter de vraag of hij wel echt de kindermoordenaar in kwestie is. SchuldigIn Edinburgh begint de rechtszaak rond Anna Dean en Craig Myers. Uitgezocht moet worden of Anna dat bericht geplaatst heeft en daarmee schuldig is aan de mishandeling, en of Craig echt de kindermoordenaar is. Bekijk trailer Unsolved Mysteries Volume 2 (vanaf 19 oktober op Netflix) Bekijk deze video » Making Of Vliegende Hollanders: bekijk de eerste spectaculaire beelden Bekijk deze video » Barbaren op Netflix: bekijk de trailer (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Detectives: The Victim gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond is de vierdelige Schotse thrillerserie The Victim elke zaterdag rond 22:25 uur te zien op NPO 2.

Moord
De serie speelt zich vijftien jaar na de moord op het negenjarige zoontje van Anna Dean af. De dader was slechts een paar jaar ouder.

Mishandeld
Als er online een bericht verschijnt waarin Craig Myers ervan beschuldigd wordt de moordenaar te zijn, wordt hij kort daarna mishandeld. Het is echter de vraag of hij wel echt de kindermoordenaar in kwestie is.

Schuldig
In Edinburgh begint de rechtszaak rond Anna Dean en Craig Myers. Uitgezocht moet worden of Anna dat bericht geplaatst heeft en daarmee schuldig is aan de mishandeling, en of Craig echt de kindermoordenaar is.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Detectives: The Victim gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen