LuckyTV: Koning Willy wordt boos: ‘Flapdrol! En nou naar Griekenland’

LuckyTV: Koning Willy wordt boos: ‘Flapdrol! En nou naar Griekenland’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Koning Willy hoest en niest erop los in zijn mondkapje in LuckyTV als hij de Lichtfabriek in Haarlem bezoekt. Maar dat niet alleen, aan het einde van zijn bezoek krijgt hij het ook nog aan de stok met een aantal mensen. “Flapdrol! En nou naar Griekenland.”

Bekijk het fragment van LuckyTV uit Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Koning Willy wordt boos: ‘Flapdrol! En nou naar Griekenland’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: koning Willy belt corona-hulplijn en vertelt flauwe mop over mondkapjes Bekijk deze video » Koning Willy hoest en niest erop los in zijn mondkapje in LuckyTV als hij de Lichtfabriek in Haarlem bezoekt. Maar dat niet alleen, aan het einde van zijn bezoek krijgt hij het ook nog aan de stok met een aantal mensen. “Flapdrol! En nou naar Griekenland.” Bekijk het fragment van LuckyTV uit Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek gemist? Diederik Jekel wil met The Masked Singer iets positiefs brengen Bekijk deze video » Jinek: Buddy Vedder vertelt hoe het achter de schermen gaat bij The Masked Singer Bekijk deze video » Jinek: ‘Mark Rutte wist dat koning Willem-Alexander naar Griekenland ging’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Estavana Polman relativeert in coronacrisis: ‘Dan geniet ik van gezin’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Rob Dekay open over heftige jeugd: ‘Op 15e verliet ik school’ Bekijk deze video » Rob Dekay grapt in Jinek: ‘Muzikant geworden om mee te doen aan Wie Is De Mol?’ Bekijk deze video » Jaïr Ferwerda onderzoekt in Jinek: ‘Wie wil lijsttrekker worden van de VVD?’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Rob Dekay zingt live Het Stopt Nooit van nieuwe plaat Aangenaam Bekijk deze video »
Talkshow :
LuckyTV: Koning Willy wordt boos: ‘Flapdrol! En nou naar Griekenland’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Koning Willy wordt boos: ‘Flapdrol! En nou naar Griekenland’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen