Jinek: Buddy Vedder vertelt hoe het achter de schermen gaat bij The Masked Singer

Jinek: Buddy Vedder vertelt hoe het achter de schermen gaat bij The Masked Singer

Je kunt hier de hele uitzending van The Masked Singer van vrijdag 16 oktober terugkijken.

In The Masked Singer weet bijna niemand in de studio welke BN’ers er in de pakken zitten, daarom is het een hele militaire operatie om deze sterren in het geheim in de studio te krijgen en in vermomming te laten optreden. Jurylid Buddy Vedder en deelnemer Diederik Jekel vertellen meer over hoe het achter de schermen gaat bij The Masked Singer aan tafel bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Buddy Vedder vertelt hoe het achter de schermen gaat bij <em>The Masked Singer</em> Je kunt hier de hele uitzending van The Masked Singer van vrijdag 16 oktober terugkijken. Bekijk ook Spoiler! Dit zijn de twee afvallers van The Masked Singer van aflevering 4 Bekijk deze video » In The Masked Singer weet bijna niemand in de studio welke BN’ers er in de pakken zitten, daarom is het een hele militaire operatie om deze sterren in het geheim in de studio te krijgen en in vermomming te laten optreden. Jurylid Buddy Vedder en deelnemer Diederik Jekel vertellen meer over hoe het achter de schermen gaat bij The Masked Singer aan tafel bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Buddy Vedder vertelt hoe het achter de schermen gaat bij The Masked SingerPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Buddy Vedder vertelt hoe het achter de schermen gaat bij The Masked Singer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen