Jinek: ‘Mark Rutte wist dat koning Willem-Alexander naar Griekenland ging’

Jinek: ‘Mark Rutte wist dat koning Willem-Alexander naar Griekenland ging’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Er is vrijdag grote ophef ontstaan toen bekend werd dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar Griekenland op vakantie gingen. Iedereen wordt in Nederland dringend geadviseerd om thuis te blijven in de herfstvakantie vanwege de coronacrisis, maar de koning nam een andere beslissing. Premier Mark Rutte moet van deze reis op de hoogte zijn geweest, zo vertellen Wouter de Winther en Floor Bremer bij Jinek. Maar wat hij Willem-Alexander heeft geadviseerd is vooralsnog onduidelijk.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: ‘Mark Rutte wist dat koning Willem-Alexander naar Griekenland ging’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Na hoop ophef breekt Koninklijke familie vakantie Griekenland af (video) Bekijk deze video » Er is vrijdag grote ophef ontstaan toen bekend werd dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar Griekenland op vakantie gingen. Iedereen wordt in Nederland dringend geadviseerd om thuis te blijven in de herfstvakantie vanwege de coronacrisis, maar de koning nam een andere beslissing. Premier Mark Rutte moet van deze reis op de hoogte zijn geweest, zo vertellen Wouter de Winther en Floor Bremer bij Jinek. Maar wat hij Willem-Alexander heeft geadviseerd is vooralsnog onduidelijk. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: ‘Mark Rutte wist dat koning Willem-Alexander naar Griekenland ging’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: ‘Mark Rutte wist dat koning Willem-Alexander naar Griekenland ging’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen