Jinek gemist? Rob Dekay open over heftige jeugd: ‘Op 15e verliet ik school’

Jinek gemist? Rob Dekay open over heftige jeugd: ‘Op 15e verliet ik school’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Rob Dekay vertelt bij Jinek over zijn veelbewogen leven. Op zijn 15e ging Rob van school af omdat het niet goed ging. Hij kwam bij een jeugdinstelling terecht, maar besloot ook op jonge leeftijd al te gaan werken. Inmiddels gaat het veel beter met de muzikant, maar toen zijn carrière op het punt stond om echt tot bloei te komen, gooide de coronacrisis roet in het eten…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Rob Dekay open over heftige jeugd: ‘Op 15e verliet ik school’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Eva Jinek in tranen als Danny Vera I Still Don’t Know voor ongeboren kind zingt Bekijk deze video » Rob Dekay vertelt bij Jinek over zijn veelbewogen leven. Op zijn 15e ging Rob van school af omdat het niet goed ging. Hij kwam bij een jeugdinstelling terecht, maar besloot ook op jonge leeftijd al te gaan werken. Inmiddels gaat het veel beter met de muzikant, maar toen zijn carrière op het punt stond om echt tot bloei te komen, gooide de coronacrisis roet in het eten… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Rob Dekay open over heftige jeugd: ‘Op 15e verliet ik school’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Rob Dekay open over heftige jeugd: ‘Op 15e verliet ik school’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen