Rob Dekay grapt in Jinek: ‘Muzikant geworden om mee te doen aan Wie Is De Mol?’

Rob Dekay grapt in Jinek: ‘Muzikant geworden om mee te doen aan Wie Is De Mol?

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Rob Dekay vertelt bij Jinek meer over zijn avontuur in Wie Is De Mol? van vorig jaar, waarbij hij de boel saboteerde. “Meedoen was fantastisch, de Mol zijn was een eer”, zegt Dekay. ”Ik zeg altijd voor de gein dat dat eigenlijk de reden is dat ik muziek ben gaan maken, ik wilde heel graag meedoen.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Rob Dekay grapt in <em>Jinek</em>: ‘Muzikant geworden om mee te doen aan <em>Wie Is De Mol?</em>’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Nabeschouwing Wie is de Mol: Jeroen Kijk in de Vegte gedraagt zich wel érg verdacht Bekijk deze video » Rob Dekay vertelt bij Jinek meer over zijn avontuur in Wie Is De Mol? van vorig jaar, waarbij hij de boel saboteerde. “Meedoen was fantastisch, de Mol zijn was een eer”, zegt Dekay. ”Ik zeg altijd voor de gein dat dat eigenlijk de reden is dat ik muziek ben gaan maken, ik wilde heel graag meedoen.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob Dekay grapt in Jinek: ‘Muzikant geworden om mee te doen aan Wie Is De Mol?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Dekay grapt in Jinek: ‘Muzikant geworden om mee te doen aan Wie Is De Mol?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen