Jaïr Ferwerda onderzoekt in Jinek: ‘Wie wil lijsttrekker worden van de VVD?’

Jaïr Ferwerda onderzoekt in Jinek: ‘Wie wil lijsttrekker worden van de VVD?’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Het lijkt erop dat Mark Rutte gewoon weer de lijsttrekker wordt van de VVD. Toch vraagt Jaïr Ferwerda een aantal VVD’ers als Stef Blok en Eric Wiebes of zij ook een poging willen wagen om het lijsttrekkerschap. Maar de verslaggever kan nog geen partijgenoot vinden die lijsttrekker zou willen worden…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Jaïr Ferwerda onderzoekt in <em>Jinek</em>: ‘Wie wil lijsttrekker worden van de VVD?’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Klaas Dijkhof stapt uit de VVD en informeert partij via Zoom Bekijk deze video » Het lijkt erop dat Mark Rutte gewoon weer de lijsttrekker wordt van de VVD. Toch vraagt Jaïr Ferwerda een aantal VVD’ers als Stef Blok en Eric Wiebes of zij ook een poging willen wagen om het lijsttrekkerschap. Maar de verslaggever kan nog geen partijgenoot vinden die lijsttrekker zou willen worden… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaïr Ferwerda onderzoekt in Jinek: ‘Wie wil lijsttrekker worden van de VVD?’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jaïr Ferwerda onderzoekt in Jinek: ‘Wie wil lijsttrekker worden van de VVD?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier