Zien: Gooische Meisjes onthullen nieuwe serie Echte Gooische Moeders (Videoland)

Zien: Gooische Meisjes onthullen nieuwe serie Echte Gooische Moeders (Videoland)

Het is alweer tien jaar geleden dat de serie Echte Gooische Meisjes werd uitgezonden, en daar komt eindelijk een vervolg op: Echte Gooische Moeders. Deze nieuwe serie is vanaf 4 november te zien bij Videoland.

Echte Gooische Moeders bieden gezelligheid maar ook kwetsbare momenten
In een video onthult een aantal dames uit het Gooi dat ze opnieuw hun leven laten volgen door camera’s, deze keer als moeder. Oude bekenden Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman laten zien hoe ze van meisjes zijn veranderd in moeders. Ze beloven dat de serie ‘humor, vrolijkheid en gezelligheid’ brengt, maar ook de kwetsbare momenten worden gedeeld met de kijkers.

Echte Gooische Moeders is vanaf 4 november te zien bij Videoland. Bekijk in de video hieronder de aankondiging van Echte Gooische Moeders.

Zien: <em>Gooische Meisjes</em> onthullen nieuwe serie <em>Echte Gooische Moeders</em> (Videoland) Het is alweer tien jaar geleden dat de serie Echte Gooische Meisjes werd uitgezonden, en daar komt eindelijk een vervolg op: Echte Gooische Moeders. Deze nieuwe serie is vanaf 4 november te zien bij Videoland. Bekijk ook Komen de Echte Gooische Meisjes terug als Echte Gooische Moeders? Bekijk deze video » Echte Gooische Moeders bieden gezelligheid maar ook kwetsbare momentenIn een video onthult een aantal dames uit het Gooi dat ze opnieuw hun leven laten volgen door camera’s, deze keer als moeder. Oude bekenden Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman laten zien hoe ze van meisjes zijn veranderd in moeders. Ze beloven dat de serie ‘humor, vrolijkheid en gezelligheid’ brengt, maar ook de kwetsbare momenten worden gedeeld met de kijkers. Echte Gooische Moeders is vanaf 4 november te zien bij Videoland. Bekijk in de video hieronder de aankondiging van Echte Gooische Moeders. Pauline Wingelaar wordt juf Paula voor kinderen thuis: ‘Ik heb niks onder controle hier!’ Bekijk deze video »
Serie :
Zien: Gooische Meisjes onthullen nieuwe serie Echte Gooische Moeders (Videoland)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gooische Meisjes onthullen nieuwe serie Echte Gooische Moeders (Videoland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen