Kritiek Humberto Tan op Akwasi om late verklaring Dam: ‘Moest tot mezelf komen’ (video)

Kritiek Humberto Tan op Akwasi om late verklaring Dam: ‘Moest tot mezelf komen’ (video)

Het was even stil rond Akwasi, maar hij heeft besloten om terug te keren in de publiciteit, om onder meer zijn omroep Zwart te promoten. De rapper raakte afgelopen zomer in opspraak na het oproepen tot geweld tegen Zwarte Piet tijdens het protest van Black Lives Matter op de Dam, later trok hij deze uitspraken terug.

Bekijk hier de felle discussie tussen Beau en Akwasi.

Akwasi ziet heftige periode als ‘ontzettende tweestrijd’
“Ik kijk terug op die periode met een ontzettende tweestrijd. Een innerlijk conflict van jewelste. Met hoofdletters, koeienletters”, vertelt Akwasi bij NPO Radio 1. Presentator Humberto Tan geeft kritiek dat zijn verklaring na zijn Dam-uitspraak veel te laat kwam. “Er kwam zo veel op me af, een ongekende periode. Een wervelwind. Ik moest echt even de tijd nemen om tot mezelf te komen. Daarom duurde het zo lang om met een verklaring op de proppen te komen.”

Bekijk het interview van Humberto Tan met Akwasi bij NPO Radio 1 in de video hieronder.

Kritiek Humberto Tan op <em>Akwasi</em> om late verklaring Dam: ‘Moest tot mezelf komen’ (video) Het was even stil rond Akwasi, maar hij heeft besloten om terug te keren in de publiciteit, om onder meer zijn omroep Zwart te promoten. De rapper raakte afgelopen zomer in opspraak na het oproepen tot geweld tegen Zwarte Piet tijdens het protest van Black Lives Matter op de Dam, later trok hij deze uitspraken terug. Bekijk hier de felle discussie tussen Beau en Akwasi. Akwasi ziet heftige periode als ‘ontzettende tweestrijd’“Ik kijk terug op die periode met een ontzettende tweestrijd. Een innerlijk conflict van jewelste. Met hoofdletters, koeienletters”, vertelt Akwasi bij NPO Radio 1. Presentator Humberto Tan geeft kritiek dat zijn verklaring na zijn Dam-uitspraak veel te laat kwam. “Er kwam zo veel op me af, een ongekende periode. Een wervelwind. Ik moest echt even de tijd nemen om tot mezelf te komen. Daarom duurde het zo lang om met een verklaring op de proppen te komen.” Bekijk het interview van Humberto Tan met Akwasi bij NPO Radio 1 in de video hieronder. Video: heftige tweets Akwasi over vermoorden zwarte piet en Sinterklaas Bekijk deze video » Akwasi: "Als ik doodga, dan ben ik er nog steeds" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kritiek Humberto Tan op Akwasi om late verklaring Dam: ‘Moest tot mezelf komen’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier