Maxime tegen Martien Meiland: "Voor iedereen beter als jij niet gaat klussen" (video)

Maxime tegen Martien Meiland: "Voor iedereen beter als jij niet gaat klussen" (video)

In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland draait het om verhuizen. De familie heeft een nieuw stulpje gekocht in Hengelo. Martien vertelt dat hij voorlopig niet zal gaan klussen, omdat hij dat helemaal gehad heeft. Hier reageert Maxime gevat op: "Het is voor iedereen beter als jij niet gaat klussen."

Bekijk de video van SBS 6 hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur bij SBS6.

Maxime tegen <em>Martien Meiland</em>: &quot;Voor iedereen beter als jij niet gaat klussen&quot; (video) In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland draait het om verhuizen. De familie heeft een nieuw stulpje gekocht in Hengelo. Martien vertelt dat hij voorlopig niet zal gaan klussen, omdat hij dat helemaal gehad heeft. Hier reageert Maxime gevat op: "Het is voor iedereen beter als jij niet gaat klussen." Bekijk de video van SBS 6 hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur bij SBS6. Bekijk ook Chagrijnige Meilandjes worden opgevrolijkt door kleine Claire (video) Bekijk deze video »
TV :
Maxime tegen Martien Meiland: "Voor iedereen beter als jij niet gaat klussen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maxime tegen Martien Meiland: "Voor iedereen beter als jij niet gaat klussen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen