Ellian over onthoofding Parijs: "Islam bekritiseren betekent spelen met je leven"

Ellian over onthoofding Parijs: "Islam bekritiseren betekent spelen met je leven"

Gisteravond (16 oktober) is een geschiedenisdocent in Parijs vermoord door een van zijn leerlingen. In een les over vrijheid van meningsuiting had de docent een spotprent van de profeet Mohammed laten zien, wat hem niet in dank werd afgenomen. Een leerling van 18 jaar heeft zijn keel doorgesneden. Professor rechtsgeleerdheid Afshin Ellian van de Universiteit Leiden benadrukt in WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1 dat we nooit moeten buigen voor dit soort moslimextremisme.

Bekijk de video van WNL hieronder.

Ellian over <em>onthoofding Parijs</em>: &quot;Islam bekritiseren betekent spelen met je leven&quot; Gisteravond (16 oktober) is een geschiedenisdocent in Parijs vermoord door een van zijn leerlingen. In een les over vrijheid van meningsuiting had de docent een spotprent van de profeet Mohammed laten zien, wat hem niet in dank werd afgenomen. Een leerling van 18 jaar heeft zijn keel doorgesneden. Professor rechtsgeleerdheid Afshin Ellian van de Universiteit Leiden benadrukt in WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1 dat we nooit moeten buigen voor dit soort moslimextremisme. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Dilan Yeşilgöz woest om intimidatie politici: "Misbruik gemaakt van grondrechten" (video) Bekijk deze video »
TV :
Ellian over onthoofding Parijs: "Islam bekritiseren betekent spelen met je leven"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ellian over onthoofding Parijs: "Islam bekritiseren betekent spelen met je leven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier