Tv-première van IT: Chapter One zie je zaterdag op Veronica (trailer)

Tv-première van IT: Chapter One zie je zaterdag op Veronica (trailer)

In 1990 verscheen er al een spannende miniserie gebaseerd op het boek van Stephen King, en in 2017 kwam de huiveringwekkende horrorhot IT uit in de bioscoop. Deze zenuwslopende film is zaterdag (voor het eerst) te zien op Veronica.

<em>Tv-première</em> van <em>IT: Chapter One</em> zie je zaterdag op Veronica (<em>trailer</em>) In 1990 verscheen er al een spannende miniserie gebaseerd op het boek van Stephen King, en in 2017 kwam de huiveringwekkende horrorhot IT uit in de bioscoop. Deze zenuwslopende film is zaterdag (voor het eerst) te zien op Veronica. Het is 1988 wanneer Bill Denbroughs kleine broertje Georgie spoorloos verdwijnt. Hij is het riool ingetrokken door een van gedaante veranderend, maar zich meestal als demonische clown vertonend wezen dat zichzelf "Pennywise de Dansende Clown" noemt. Het bloeddorstige monster heeft het op kinderen voorzien en een groepje jongeren, beter bekend als de 'Losers Club', komt lijnrecht tegenover dit angstaanjagende wezen te staan. Bekijk de trailer hierboven. IT (2017) is op zaterdag 17 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica. Bekijk ook Halloween komt eraan, en Nikkie Tutorials deelt de make-uptrends van dit jaar Bekijk deze video »
Film :
Tv-première van IT: Chapter One zie je zaterdag op Veronica (trailer)

Het is 1988 wanneer Bill Denbroughs kleine broertje Georgie spoorloos verdwijnt. Hij is het riool ingetrokken door een van gedaante veranderend, maar zich meestal als demonische clown vertonend wezen dat zichzelf "Pennywise de Dansende Clown" noemt. Het bloeddorstige monster heeft het op kinderen voorzien en een groepje jongeren, beter bekend als de 'Losers Club', komt lijnrecht tegenover dit angstaanjagende wezen te staan.

Bekijk de trailer hierboven. IT (2017) is op zaterdag 17 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première van IT: Chapter One zie je zaterdag op Veronica (trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen