Vakantiedrukte in de bossen: 'Het is lastig om zo afstand te houden'

Vakantiedrukte in de bossen: 'Het is lastig om zo afstand te houden'

Het is druk in de bossen. Staatsbosbeheer roept op dit weekend niet massaal naar populaire bosgebieden te gaan. Steeds meer mensen zoeken sinds het uitbreken van de coronacrisis de natuur op en dat leidt soms tot grote drukte in het bos. Dat maakt het lastig om afstand te houden.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Vakantiedrukte</em> in de bossen: 'Het is lastig om zo afstand te houden' Het is druk in de bossen. Staatsbosbeheer roept op dit weekend niet massaal naar populaire bosgebieden te gaan. Steeds meer mensen zoeken sinds het uitbreken van de coronacrisis de natuur op en dat leidt soms tot grote drukte in het bos. Dat maakt het lastig om afstand te houden. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Zien: verpleegkundige militairen ingezet op corona-afdeling Bekijk deze video » Video: Demonstratie tegen coronamaatregelen in Den Bosch levert arrestaties op Bekijk deze video » Video: Daalt aanzien Koning door tripje naar Griekenland? (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vakantiedrukte in de bossen: 'Het is lastig om zo afstand te houden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier