Geubels & De Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geubels & De Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geubels & De Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Vlaamse comedian Philippe Geubels neemt in zijn nieuwe programma Geubels & De Hollanders de Nederlanders en Nederlandse cultuur onder de loep. EigenaardighedenSamen met Erik van Looy, bekend als presentator van de Vlaamse Slimste Mens en als gast in verschillende Nederlandse tv-programma's, gaat Philippe Nederland door om alle eigenaardigheden en gewoontes te leren kennen. OntdekkingenPhilippe laat uitgebreid zijn licht schijnen over al hun ontdekkingen en ervaringen en vertelt hierover op zijn eigen unieke wijze. Voor een toelichting schakelt hij een panel van honderd Nederlanders in. Daarin zitten onder anderen Roue Verveer, Fred van Leer en Nathan Rutjes. Hollandse keukenIn de eerste aflevering ontdekt Philippe de typisch Hollandse keuken. Proef je nou echt het verschil tussen een verse kroket en een kroket uit de muur? Na drie voedselvergiftigingen brengt hij verslag uit. Is er een dokter in de zaal? gemist? Philippe Geubels geeft wel hele bijzondere feestjes Bekijk deze video » Video: Philippe Geubels scoort quarantainehit met Ik Dans Op De WC Bekijk deze video »
Uitzending :
Geubels & De Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Vlaamse comedian Philippe Geubels neemt in zijn nieuwe programma Geubels & De Hollanders de Nederlanders en Nederlandse cultuur onder de loep.

Eigenaardigheden
Samen met Erik van Looy, bekend als presentator van de Vlaamse Slimste Mens en als gast in verschillende Nederlandse tv-programma's, gaat Philippe Nederland door om alle eigenaardigheden en gewoontes te leren kennen.

Ontdekkingen
Philippe laat uitgebreid zijn licht schijnen over al hun ontdekkingen en ervaringen en vertelt hierover op zijn eigen unieke wijze. Voor een toelichting schakelt hij een panel van honderd Nederlanders in. Daarin zitten onder anderen Roue Verveer, Fred van Leer en Nathan Rutjes.

Hollandse keuken
In de eerste aflevering ontdekt Philippe de typisch Hollandse keuken. Proef je nou echt het verschil tussen een verse kroket en een kroket uit de muur? Na drie voedselvergiftigingen brengt hij verslag uit.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geubels & De Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen