NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Ronde van Vlaanderen

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van de Ronde van Vlaanderen, de wielerklassieker over heuvels en kasseien in België. De finish wordt rond 15:45 uur verwacht. Met toppers als Mathieu van der Poel, Wout van Aert en wereldkampioen Julian Alaphilippe aan de start belooft 'Vlaanderens Mooiste', een half jaar later dan gebruikelijk, een mooie koers te worden. Voor de renners na 243,5 kilometer finishen in Oudenaarde, moeten ze in het slot van de klassieker onder andere de bekende Koppenberg, Paterberg en Oude-Kwaremont over.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Live verslag van de Ronde van Vlaanderen, de wielerklassieker over heuvels en kasseien in België. De finish wordt rond 15:45 uur verwacht.

Met toppers als Mathieu van der Poel, Wout van Aert en wereldkampioen Julian Alaphilippe aan de start belooft 'Vlaanderens Mooiste', een half jaar later dan gebruikelijk, een mooie koers te worden.

Voor de renners na 243,5 kilometer finishen in Oudenaarde, moeten ze in het slot van de klassieker onder andere de bekende Koppenberg, Paterberg en Oude-Kwaremont over.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen