Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Onze boerderij gaat Yvon Jaspers verder met boer Geert uit de vorige aflevering en ontmoet ze fruittelers Izaäk en Jantine uit het vorige seizoen. KerstdinerBoer Geert is parttime varkenshouder én bezig met het neerzetten van een nieuw concept: puur vlees produceren voor het kerstdiner. Hij neemt Yvon mee naar Engeland waar ze zien op welke indrukwekkende manier Paul Kelly het hele proces op zijn kalkoenenboerderij in eigen hand heeft: het grootbrengen, slachten en verkopen van de kalkoenen die speciaal voor het kerstdiner worden geproduceerd. Chemische bestrijdingsmiddelenBoer David legt aan Yvon uit dat het niet altijd zo simpel is als het lijkt als mensen zeggen dat we geen chemische bestrijdingsmiddelen meer zouden moeten gebruiken. BijenVorig jaar ontmoette Yvon fruittelers Izaäk en Jantine. Ze zag hoe het héle gezin de héle nacht in touw was om de appel- en perenbloesem te beschermen tegen de nachtvorst. Ze is terug bij de bevlogen familie, dit keer om te zien hoe belangrijk de bijen zijn voor de bestuiving en het maken van honing én of de oogst van de kersen en aardbeien dit jaar gelukt is. Onze Boerderij: boer Geert houdt scharrelvarkens speciaal voor kerstdiner (video) Bekijk deze video » Yvon Jaspers maakt Onze Boerderij In Europa met Boer Zoekt Vrouw-stellen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van Onze boerderij gaat Yvon Jaspers verder met boer Geert uit de vorige aflevering en ontmoet ze fruittelers Izaäk en Jantine uit het vorige seizoen.

Kerstdiner
Boer Geert is parttime varkenshouder én bezig met het neerzetten van een nieuw concept: puur vlees produceren voor het kerstdiner. Hij neemt Yvon mee naar Engeland waar ze zien op welke indrukwekkende manier Paul Kelly het hele proces op zijn kalkoenenboerderij in eigen hand heeft: het grootbrengen, slachten en verkopen van de kalkoenen die speciaal voor het kerstdiner worden geproduceerd.

Chemische bestrijdingsmiddelen
Boer David legt aan Yvon uit dat het niet altijd zo simpel is als het lijkt als mensen zeggen dat we geen chemische bestrijdingsmiddelen meer zouden moeten gebruiken.

Bijen
Vorig jaar ontmoette Yvon fruittelers Izaäk en Jantine. Ze zag hoe het héle gezin de héle nacht in touw was om de appel- en perenbloesem te beschermen tegen de nachtvorst. Ze is terug bij de bevlogen familie, dit keer om te zien hoe belangrijk de bijen zijn voor de bestuiving en het maken van honing én of de oogst van de kersen en aardbeien dit jaar gelukt is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen