Vliegende Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vliegende Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vliegende Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de nieuwe historische dramaserie Vliegende Hollanders elke zondag rond 21:20 uur te zien op NPO 1. De serie speelt zich af tijdens de begindagen van de commerciële luchtvaart in Nederland. LuchtvaartpioniersVliegtuigbouwer Anthony Fokker en oprichter van de KLM Albert Plesman waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden. WereldtoneelHun karakters verschilden als dag en nacht van elkaar, maar samen slaagden ze er wel in om Nederland tussen de Wereldoorlogen tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart. OpkomstWat de internetrevolutie tegenwoordig betekent voor de mensheid, betekende de opkomst van de luchtvaart toen. Vliegende Hollanders vanaf 18 oktober op NPO 1 en NPO Plus, bekijk de trailer Bekijk deze video » Making Of Vliegende Hollanders: bekijk de eerste spectaculaire beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Vliegende Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond is de nieuwe historische dramaserie Vliegende Hollanders elke zondag rond 21:20 uur te zien op NPO 1. De serie speelt zich af tijdens de begindagen van de commerciële luchtvaart in Nederland.

Luchtvaartpioniers
Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en oprichter van de KLM Albert Plesman waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wereldtoneel
Hun karakters verschilden als dag en nacht van elkaar, maar samen slaagden ze er wel in om Nederland tussen de Wereldoorlogen tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart.

Opkomst
Wat de internetrevolutie tegenwoordig betekent voor de mensheid, betekende de opkomst van de luchtvaart toen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vliegende Hollanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen