Haastige bestuurder snijdt politie af, bekijk de beelden (video)

Haastige bestuurder snijdt politie af, bekijk de beelden (video)

Een bestuurder houdt bij het inhalen op de A28 bij Amersfoort totaal geen rekening met zijn medeweggebruikers. Deze bestuurder is er met zijn hoofd duidelijk niet bij. En dan drukt hij ook nog bijna een politiewagen van de weg.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder:

Haastige bestuurder snijdt politie af, <em>bekijk de beelden</em> (video) Een bestuurder houdt bij het inhalen op de A28 bij Amersfoort totaal geen rekening met zijn medeweggebruikers. Deze bestuurder is er met zijn hoofd duidelijk niet bij. En dan drukt hij ook nog bijna een politiewagen van de weg. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder: Bekijk ook De Telegraaf: "Trump zat flink in de tang tijdens interview" (video) Bekijk deze video » Zien: Samir A. bekent in documentaire Staatsvijand Nr.1 dat hij aanslag plande Bekijk deze video » Zien: Luchtvaartjournalist ontdekt reis van Koning Willem-Alexander (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Haastige bestuurder snijdt politie af, bekijk de beelden (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Haastige bestuurder snijdt politie af, bekijk de beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen