Tilburgs huis meerdere keren beschoten, bewoners ongedeerd (video)

Tilburgs huis meerdere keren beschoten, bewoners ongedeerd (video)

In de nacht van zaterdag op zondag blijkt een woning aan de Kinderdijkstraat in het Tilburgse stadsdeel De Reeshof te zijn beschoten. Tijdens de ‘beschieting’ waren de bewoners thuis maar volgens de politie is niemand gewond geraakt.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Tilburgs huis</em> meerdere keren beschoten, bewoners ongedeerd (video) In de nacht van zaterdag op zondag blijkt een woning aan de Kinderdijkstraat in het Tilburgse stadsdeel De Reeshof te zijn beschoten. Tijdens de ‘beschieting’ waren de bewoners thuis maar volgens de politie is niemand gewond geraakt. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Video: Daalt aanzien Koning door tripje naar Griekenland? (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Vakantiedrukte in de bossen: 'Het is lastig om zo afstand te houden' Bekijk deze video » Heftig: Dronken bestuurster slaat over de kop in Oudenbosch (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Tilburgs huis meerdere keren beschoten, bewoners ongedeerd (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tilburgs huis meerdere keren beschoten, bewoners ongedeerd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen