Minister Ank Bijleveld: "Buitenlandse invloed op Nederlandse verkiezingen"

Minister Ank Bijleveld: "Buitenlandse invloed op Nederlandse verkiezingen"

Volgens minister Ank Bijleveld van Defensie is cyberdreiging een groot probleem op dit moment. "Je ziet bijvoorbeeld in ons land dat de verkiezingen worden beïnvloed door andere landen." Dat zei ze in WNL op Zondag. "Het gebeurt ook bij ons. Er zijn landen, zoals Rusland, die proberen verkiezingen in andere landen te beïnvloeden. Wat zij doen is informatie gebruiken die de integriteit van mensen ondermijnt. Bijvoorbeeld door middel van deep fake."

Bekijk de video van WNL Op Zondag hieronder:

Minister Ank Bijleveld: &quot;<em>Buitenlandse invloed</em> op Nederlandse verkiezingen&quot; Volgens minister Ank Bijleveld van Defensie is cyberdreiging een groot probleem op dit moment. "Je ziet bijvoorbeeld in ons land dat de verkiezingen worden beïnvloed door andere landen." Dat zei ze in WNL op Zondag. "Het gebeurt ook bij ons. Er zijn landen, zoals Rusland, die proberen verkiezingen in andere landen te beïnvloeden. Wat zij doen is informatie gebruiken die de integriteit van mensen ondermijnt. Bijvoorbeeld door middel van deep fake." Bekijk de video van WNL Op Zondag hieronder: Bekijk ook WNL Op Zondag: "Nederland moet zich beter verdedigen tegen cyberaanvallen" Bekijk deze video » Pieter Emmer: "Te eenzijdige blik naar slavernijverleden" (WNL Op Zondag) Bekijk deze video » WNL: Kernwapens op vliegbasis Volkel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Minister Ank Bijleveld: "Buitenlandse invloed op Nederlandse verkiezingen"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister Ank Bijleveld: "Buitenlandse invloed op Nederlandse verkiezingen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen