WNL Op Zondag over nieuw seizoen De Zaak van je Leven (video)

WNL Op Zondag over nieuw seizoen De Zaak van je Leven (video)

In De Zaak van je Leven blikken rechercheurs terug op een politieonderzoek dat ze nooit meer zullen vergeten. In het nieuwe seizoen zien we onder andere de zaak van de dodelijke overval op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer. "Het is een gruwelijke zaak", zegt ex-officier van Justitie Greetje Bos in WNL Op Zondag.

Bekijk de video van WNL Op Zondag hieronder:

<em>WNL Op Zondag</em> over nieuw seizoen <em>De Zaak van je Leven</em> (video) In De Zaak van je Leven blikken rechercheurs terug op een politieonderzoek dat ze nooit meer zullen vergeten. In het nieuwe seizoen zien we onder andere de zaak van de dodelijke overval op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer. "Het is een gruwelijke zaak", zegt ex-officier van Justitie Greetje Bos in WNL Op Zondag. Bekijk de video van WNL Op Zondag hieronder: Bekijk ook Pieter Emmer: "Te eenzijdige blik naar slavernijverleden" (WNL Op Zondag) Bekijk deze video » WNL: Kernwapens op vliegbasis Volkel (video) Bekijk deze video » Minister Ank Bijleveld: "Buitenlandse invloed op Nederlandse verkiezingen" Bekijk deze video »
Talkshow :
WNL Op Zondag over nieuw seizoen De Zaak van je Leven (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WNL Op Zondag over nieuw seizoen De Zaak van je Leven (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen