Zo ziet een Drive-through bruiloft eruit: "Heel creatief opgelost" (video)

Zo ziet een Drive-through bruiloft eruit: "Heel creatief opgelost" (video)

Door de verscherpte coronamaatregelen is het niet meer mogelijk om bruiloften uitgebreid te vieren. Hilbert en Hermie bedachten een slimme oplossing: een drive-through bruiloft. Het AD nam een kijkje om te zien hoe dat precies in zijn werk gaat. De algemene mening luidt: "Heel creatief opgelost."

Bekijk de video van het AD hieronder:

Zo ziet een <em>Drive-through bruiloft</em> eruit: &quot;Heel creatief opgelost&quot; (video) Door de verscherpte coronamaatregelen is het niet meer mogelijk om bruiloften uitgebreid te vieren. Hilbert en Hermie bedachten een slimme oplossing: een drive-through bruiloft. Het AD nam een kijkje om te zien hoe dat precies in zijn werk gaat. De algemene mening luidt: "Heel creatief opgelost." Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook René over excuses Willem-Alexander: "Net als Johan zijn fouten toegeven!" (video) Bekijk deze video » Circus failliet door coronamaatregelen: "Ik schaam mij dood" (video) Bekijk deze video » Video: Demonstratie tegen coronamaatregelen in Den Bosch levert arrestaties op Bekijk deze video »
Nieuws :
Zo ziet een Drive-through bruiloft eruit: "Heel creatief opgelost" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo ziet een Drive-through bruiloft eruit: "Heel creatief opgelost" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen